sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Ibland är det bra att smörja lite

Sen början av januari har Volke ätit bara vilt, älg, ren och hjort. Det har varit färsk mat eller sen helt totalt torkad på rallylydnad och utställningarna. Allergin har varit under kontroll och har inte reagerat på någon av dessa. Volke har mått mycket bättre. 
Nu i en vecka har Volke provat på att äta torrfoder också. Trovet Hjort-potatis knappar. Knapparna är jätte stora så jag har lite lagt vatten i så att dom skulle vara lite mjukare. Maten har smakat jätte bra för Volke och det bästa, inga tecken på allergi. Härligt. :) 

Sen en annan sak, Volkes tassar var på vintern jätte torra och sprack lite i "Kuddarna" köpte hundsupersalva och nu är tassarna mjuka och fina och varma. 

                                  Mjuka och fina :) 

I maten har han fått Nutrolins Hud & pälsolja. Och pälsen har varit mjuk. Runt ögonen ser Volke också mycket bättre ut. 

                                   Inte röd runt nosen eller ögonen, härligt :) 

Härligt att veta att det finns någon mat som passar och tänker nu nästa vinter redan i slutet av hösten smörja tassarna alltid ibland till våren så att dom hålls hela tiden mjuka och fina. 
Härliga Volke, är så glad att Volke mår bättre. :) Men joo, alltid lika noga skall jag vara med att vad han äter men är så glad att det finns mat som passar och att han mår bättre och bättre hela tiden. :) Ibland är det bra att smörja lite, både tassarna och invärtes med olja i maten. Glad påsk alla. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!