lauantai 17. toukokuuta 2014

Gårdshunds lördag i Somero

Idag var det roligt. :) 
Vi fick med Volke delta i Yacatis Kennelns kenneldag, tack Mia och Pasi! :) 

Det var spännande för en cityhund att få komma ut på landet, länge sedan sist. Mycket dofter och massor med hundar, några bekanta och största delen för Volke okända men blev nog bekanta under dagen. :) 
Vädret var härligt soligt och vi fick träna targetstick. Volke gjorde det man skulle men det var inte så lätt att koncentrera sig när det var så massor med intressanta dofter överallt. Sedan gick vi en promenad runt området. Volke blev väl lite trött av promenaden för han beslöt att han behövde lite extra energi av elstaketet. Som tur tog han bara ett snabbt steg tillbaka och var helt okej och full av energi. ;) 

Efter det var det springtävling men Volke hade redan så varmt och var inte säker på att han skulle ha sprungit till mig när alla miljoner lantdofter verkade vara intressanta så vi var bara och hejade. Volke tog en helt ny roll när han till 3 månader yngre Simo visade till Simo att han är yngre och Volke är äldre. Gjorde det som tur helt snällt ändå och Simo var en rolig kompis. :) Volke blev också alldeles kär i den vackra Aida. :) Det var roligt att se, först snusade dom på varandra och efter det så ruskade Volke på sig och visade upp alla sina muskler och stod som något Gladiator och önskade att Aida blir förtjust i honom. ;) Detta hände några gånger så nog blev väl Aida lite förtjust också. :) 

Dagen avslutades med grillning, oj vad det var gott med grillad korv. Mums! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!