keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Sosialt hundliv

Tänkte att det är bra att kort berätta vad vi hållit på med. Tiden har rusat framåt och skrev färdigt min andel av gårdshundsårsboken och hade sommarflunssa men nu är det gjort och flunssan borta som tur. 
Sen midsommaren har vi varit på vår första officiella utställning, alltså i Nastola på SSKY:s specialutställning i juniorklass. Vi var ända i den klassen och Volke rörde sig jätte fint och var snyggt på bordet, lite skrämd blev han till måttbandet men domaren fick mätt 35cm till höjd. Volke fick utmärkt :). Vad duktig han är! :) 

Vi har även träffat Nooa och Pösö. Det har varit roligt och pojkarna har lekt. Vi var även nu på veckoslutet till Vaakkoi och gick i skogen och Volke plaskade lite för att svalka ner sig även om han inte gillar att simma verkar det som. 

                                 Pojkarna i skogen, Volke Nooa och Pösö längst bak :) 

Volke har även träffat Saga och babyn Hulda. Det var lite spännande men gick jätte fint. Och Sagas och Huldas grannar, barnen. Volke var snällt med dom också. Ari var snäll och kollade också Volkes tänder. :) Tack! 
Volke har också träffat för första gången södra Drumsös tjejer, Maggie och Bella. Oj vad stolt han var när han fick gå på promenad med två gårdis tjejer. ;) 
Tack för sällskapet. 
Idag var vi och hälsa på flickorna Fanny och Lina. Flickorna var jätte duktiga med Volke och Volke med flickorna även om det är länge sedan dom träffats. Tack för en härlig kväll. Här sover en trött och belåten gårdshund. 
Spännande snart är det dags för Världsutsällningen vart det kommer 48 gårdshundar! Rekord i Finland. :) Spännande! Nästa dag genast gårdshundarnar inofficiella utställning Open Show nära Åbo. Roligt. 

Tänkte redan glömma. Vi har varit på två timmar rally-toko i Vanda i hundskolan Virike. Även om vi inte gått något grundkurs ännu så har Volke varit super duktig båda gångerna. Imorgon igen. Roligt. :) 
Tack för att ni läste vår blogg text igen och välkomna åter. Skall försöka hinna skriva lite oftare. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!