lauantai 22. maaliskuuta 2014

Långpromenad, långpromenad och långpromenad :)

Idag vaknade vi till ett härligt soligt vårigt väder. Vi gick genast ut på långpromenad och efter det först frukost. :) Det var roligt att gå omkring i det fina vädret, nästan alla sov säkert när vi såg på hela promenaden 1 cyklist och tre bilar. 

Sen lekte vi en stund, jag gick snabbt på ärenden. Köpte en ny större kruka till pengaväxten jag fått att Philip, min systers man. Volke hjälpte till att plantera växten i den nya krukan. :) Han undrade nog säkert att vad är det hon nu håller på med. :) 

Ny långpromenad och på nya ställen igen, inte samma stigar som tidigare. Nu var det redan mera människor ute och gick. :) 

Härligt uppiggande var det att Saga meddelade när vi var just på väg på vår tredje långpromenad att hon var också på väg ut och vi gick på en gemensam promenad runt vattentornet och Saga visade Volke alla sina favoritplatser. :) 

                                      Två hundar på sina egna upptäcktsfärder :) 

Saga följde oss ända till ytterdörren. Volke tyckte det var jätte roligt att få ha promenerat med Saga och stod länge på balkongen och spanade om han skulle se Saga :) 

                                 Volke spanar :) 

Tack för det trevliga sällskapet Saga. :) Hälsningar Volke

2 kommenttia:

  1. Vaikka Saga vaikuttaa välinpitämättömältä niin on varmasti kuitenkin innoissaan saadessaan näyttää Volkelle uusia juttuja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saga on niin cool. :) Ja on se ihanaa että näyttää Volkelle kaikki suosikki paikat :) Taitaa se tykätä tästä pikkuveijarista kuitenkin. :)

      Poista

Kiitos! Tack!