maanantai 3. maaliskuuta 2014

Veckoslut à la gårdshundsaktig aktivitet

Volke hade ett roligt veckoslut. På lördag morgon så var vi på nya ställen i hamnen med Volke och utforskade havsluften och berättade till Volke att på sommaren skall han få åka båt till holmen, dock skärgården och inte på Drumsö som vi var nu på. 

Han tyckte det var spännande och roligt att forska kajen. 

Volke spanar

Volke utforskar
Efter promenaden i hamnen så gick vi till hundparken och träffade Piko, Saga och en ny gårdshundskompis Vili. Det var roligt och Volke älskade att få springa omkring och leka med dom andra. Tack allihopa för trevligt sällskap. Volke fick nog ta sig en dusch efter träffen när han hade tagit några gyttjebad i hundparken. Sen fick han vila och på kvällen ännu en sväng med Nooa till hundparken och springa. Jippii! :) 

Igår var det en trött gårdshund som på kvällen orkade som tur koncentrera sig bättre än senast på utställningsträningen. Volke fick träffa härliga Taru och var helt förtjust i henne. Grattis Taru på 10års dagen idag. :) 
Mattan hade lite spännande lukter och emellanåt hade Volke aningen väl mycket drive i rörelserna men att stå går bra och vara på bordet går bra. Just nu är det inte Volkes favorit grej att visa hörntänderna när dom två i övre käken ännu sitter fast men dom gungar redan, säkert snart lossnar dom också. 
Hoppas att vi kommer att klara oss bra i hundutställningarna, vi får nog ännu träna före april. Tack alla för ett trevligt gårdshundsaktigt veckoslut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!