tiistai 15. huhtikuuta 2014

Puppy Cup 13.4.2014

Det var dags för Volkes först valputställning. 
Taktikerade och vaknade klo.5.00, Volkes vanliga väckningstid och knäppte på kaffekokaren som jag laddat färdigt på kvällen och tog med smörgåsarna jag gjort färdigt i väskan och kaffet i termosen och vi gick till hundparken. Där fick Volke snusa omkring ifred, ingen rusning precis en söndag morgon klockan 5.15 i hundparken. Han sprang omkring och grävde lite i en grop. Sen sprang han till porten och ville iväg, efter att ha gått en sväng runt parken så gick vi ännu och klättrade på berget brevid hundparken. 
Sen hem och Volke duschade och fick minimal frukost. 
Efter att ha fått pusta ut en stund bar det av först med buss och sen med spårvagn till mässcentrum. Där var vi i tid på plats. Det var 4 gårdshundsvalpar som deltog och alla i sin egna klass. 
Tack alla som var och hejade på oss. 

Teija Salmi-Aaltos bedömning om Volke:

7kk. Hyvä koko ja mittasuhteet. Melko vahva uroksen pää johon toivoisin aavistuksen lisää pituutta. Hyvät korvat ja kaula. Oikea ylälinja, hyvin kiinnittynyt häntä. Sopiva runko sekä luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hieman korkealla etuaskelleella, muilta osin hyvin. Iloinen käytös ja olemus. 

PEK1 KP PU2-pentu
Grattis till Leevi och Boogie. :)

Själv är jag jätte nöjd och stolt över Volke, han rörde sig jätte lydigt när jag var rädd att det skulle ha varit lite flygande steg. Härifrån är det bra att fortsätta, några veckor till nästa utställning. ;) 

Volke var nog jätte trött efter utsällningen som ni ser. ;)

                                          Volke poserar trött med sin rosett :) 

Och inte många sekunder så sov han :) 

                                 Volke sover


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!