sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Volke goes Shakespeare

Igår på morgonen efter två långpromenader var det dags för road trip upp till Vasa med mamma, Harry som är redan bekanta och en ny bekantskap Karin. Jag mötte henne med matte på tågstationen i Alberga och det var lite spännande med mycket människor som sprang åt olika håll men genast blev jag jätte förtjust i Karin. Fick resa mellan henne och matte hela vägen. Emellanåt var jag nog i Karins famn eller mattes. Vi stannade två gånger och jag fick vatten, hönsfilé och röra på mig och skicka textmeddelanden till andra hundras som reser samma vägar. 
Vi kom fram till Vasa på eftermiddagen och mötte Maria en snabb stund. Sen stack hon iväg till teatern, hon berättade att hon spelar Edith Södergran, en känd diktare på Wasa Teater. Gav henne en puss och önskade på så vis lycka till. Fick ta en skön promenad med till havet i Vasa sen kom mamma och Harry och åt soppa och jag fick min mat, mums. :) 
Jag fick ett ben att gnaga på och lyssna på Madonna när alla människorna stack iväg och se på Edith. Jag sov hela den tiden och tyckte det var skönt att få vila lite i lugn och ro. Matte träffade min kompis Kerstin på teatern, vad roligt. :) Matte kom genast efter pjäsen och gick ut med mig i parken och sen kom alla andra från teatern så fort dom hann. 
Det var en trevlig kväll lyssnade lite på dom men tänkte själv på att jag är säkert gårdshundarnas William Shakespeare när jag får spendera veckoslutet med så kulturellt sällskap. :) Jag kanske tog en tupplur när jag försökte lyssna på deras prat. :) 

Kvällspromenad i parken och sen sov vi. På morgonen vaknade matte och jag i tid och gick en sväng ner till havet, vi såg ingen människa, ingen bil som körde men en ekorre som jag hade velat ha till frukost. Matte tyckte inte att det var en bra idé. Fick frukost efter promenaden och människorna gick och åt frukost. Efter det packade dom ihop sitt pick och pack och vi tog alla en promenad ner till havet igen och runt Sandön, det var roligt. Lite som en park men ändå mysigt med mycket löv på marken och det hade regnat så det doftade massor. 
Blev avtorkad på magen efter promenaden och vi packade iväg oss i bilen och vinkade till Maria. Sov nästan hela bilfärden, två gånger stannade vi och jag fick gå på promenad och det var skönt att strecha på sig. Viskade på slutrakan till Karin att om hon behöver en hund i någon sin kortfilm så kommer jag gärna med. ;) 

Nu har jag fått gå på långpromenad och fick manikyr och vatten och mat. Nu tar jag en tupplur i den nybäddade sängen. 

Volke goes Shakespeare: 
To woff, or not to woff? That's the question. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!