sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Gårdshundsträff, rally-lydnad och räddningsökning

Denna vecka har det varit med roliga hundgrejer för Volke. 
På tisdagen var vi på gårdshundsträff i Långforsens hundpark vart det kom rekord mycket gårdshundar på plats 16 stycken. Det var mycket springande och lekande. :) Hundarna hade roligt även om det 4 honor och 12 hanhundar men som tur blev det inte bråk mellan någon. Tack för sällskapet. :) Foton Mari Toivonen, tack för roliga foton :) 


                                 Pösö och Volke har roligt :) 


                                 Här kommer jag :) 


                                 Bröderna Lejonhjärta :) 


                                 Volke, Axu, Pösö, Elviira, Andy McCoy :) 


                                 Pösö och Volke :) 

På torsdag kväll var vi i Vanda och övade rally-lydnad i Koirapalvelu Virike var vi tränat rally redan i tre månader. Volke var jätte duktig och det gick jätte fint. Han är nog underbar. :) 

Idag bar det av mot Månsas friluftsstuga. Där hade vi med ett gäng gårdshundar räddningsökkning. :) Volke fick träna till sist och han hade bara två bekanta försvunna människor som tappat bort sig i skogen. Tänkte att jag går med Volke lite långsammare än vad vi hittils gått. Det var ett bra beslut. Volke gick båda gångerna aningen förbi den borttappade människan, sen fick han doftspår av människan och hittade genast den borttappade människan och gick rakt fram till den borttappade och fick massor med beröm och godis av den borttappade människan. Duktigt Volke! Super! :D JIPPII! :) Nästa gång säkert sen 3 borttappade människor. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!