sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Rally lydnad på fredag kväll

På fredag kväll så fick vi tidtabellerna att gå ihop så Volke, Nooa och Manu, Nooas son samlades för att träna rally lydnad. Det var lyx vi tränade på ett sandplan som var bara ett stenkast ifrån oss. :) 

Volke tyckte att godisen var jätte god och ville ha mera, mera och ännu lite till. Vi hade inte sen början av sommaren tränat rally lydnad så det var bra med lite omväxling. 
Volke rörde sig på banan bra. Det är bara jag som alltid blir intrasslad. Och nästa gång måste jag steka godiset så det blir lite fastare, det smulades sönder nu. Det enda Volke tycker ännu är svårt är att han skall sitta och jag skall gå runt honom. En gång fick vi det och lyckas som tur. Vi tränade först en bana och när alla gjort den 3 gånger så böts några skyltar och vi gjorde ännu den 2 gånger. Sen började hundarna tycka att det räcker. 
Det var roligt att se Manu göra banan, för han var helt lik sin far Nooa. :) Man kan inte gå miste om att dom är släkt! :) 
Även på planen så kom det två människor som tränade baseball och en som sparkade fotboll. Nära planen så gick det även många hundägare och rastade sina hundar. Det var bra träning redan det att koncentrera sig på att göra tillsammans med mig och inte reagera på dem för Volke! Han var så duktig! :) 

Tack Nooa och Manu för trevligt träningssällskap. :) Önskar att vi snart kan träna igen. 

                                                 Från vänster Manu, Nooa och Volke
                                                 Foto Mari Toivonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!