sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Inkallning

Vi var redan tidigare idag ute på tre olika promenader och gick varje gång åt olika håll och olika rutter så att Volke också lär sig nya platser. Han var jätte ivrig på det och näsan arbetade på. :) 

Sen när solen började titta fram nu på eftermiddagen så var det dags att gå ut och träna. Lite hundgodis skulle först med såklart. :) 

                                 Hundgodis :)

När dom var nedpackade så gick vi till parken brevid den vi var igår. Där fanns det mera plats och mindre människor. Även om där också var några som lite testade Volkes koncentrationsförmåga. ;)

Böt ut till den 15m långa linan så att Volke hade utrymme att röra på sig. Han tyckte det var jätte roligt. Sen fick vi fundera några sekunder på att hur skall vi få en fungerande träning när Volke vara ville sitta framför mig. Sen kom jag på det. Kastade alltid ett hundgodis så att han såg det längre bort och sen när han tittade mot mig så kallade jag på honom och joo, inkallningen gick super fint. Varje gång kom han och emellanåt med sådan fart att jag föll omkull och fick massor med pussar. :) Härligt att få vara ute i så fint väder. Hemåt hittade Volke redan bra, vi har inte ännu så många gånger varit åt detta håll så det var ju bra jobbat av Volke. :) Nu fick han ännu mat och leker med "knackkorvarna" tack Kimmo och Maria. :)

                                            Volke med "knackkorvarna" :)
Nog är Volke duktig. Imorgon är det ännu sista vaccinationerna och pass som gäller, sen är det fritt fram att träffa alla hundbekanta, äntligen. :) 

Bilder från dagens inkallnings träning och lite andra ute bilder.

                                 Någon kommer närmare oss med en pulka

                                         Pojken med pulkan stannade och tittade på Volke 

                                          Volke spanar in en hund som går förbi

                                         Volke, kom :) joo, jag kommer :)

                                          Sekunden innan vi ramlar omkull :)

                                         Varför ropar barnet på sin mamma som står brevid barnet?

                                 Sniff, sniff

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!