torstai 2. tammikuuta 2014

Uuden vuoden vaihtuminen ja tehosterokotus

Vuosi vaihtui varsin rauhallisissa merkeissä, itse olin kuumeessa niin aika lailla nukkuessa se meillä vaihtui. Klo 00.00 kun pauke oli kovimmillaan Volke säpsähti hereille ja tuli syliin missä nukahti heti uudestaan. Ja jaksoi pidätellä aamuun asti. Loistavaa!. :) 

Volke pääsi eilen metsään päivällä ja tehtiin vähän luoksetuloharjoituksia. 
2 etuhammasta ylhäällä ovat jo Volkelta irronneet, ja hammaskeiju toi siitä hyvästä possunkorvan. Toivottavasti kaikki muutkin vaihtuvat yhtä mallikkaasti. :) 

Tänään oli sitten tehosterokotuksen aika ja Volken mielestä eläinlääkäri, oli todella mukava ja Volken mielestä paljon helpompaa sillä on häntä tutkia jos itse kiipee syliin pusutellen. ;) Eläinlääkäriä nauratti toisen iloisuus ja innokkuus. :) Painoa on tänään kaverilla 5.15kg :) ja näyttää entistä enemmän Långbenilta. :) Ja täysin terve eläinlääkärin mielestä, ja itse olen samaa mieltä. :) 

Tästä on hyvä aloittaa uusi koiramainen vuosi. Toivotamme teille meidän lukijoille oikein mukavaa ja vauhdikasta vuotta 2014. :) 


2 kommenttia:

 1. Kylläpä on Volke kasvanut! Kohta se on jo iso poika! :) :)

  Iloista vuotta 2014 teille molemmille. Toivottavasti vuosi tuo tullessaan paljon mainioita koiramaisia seikkailuja muiden pihakoirien kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu kasvanut jo huimasti :)

   Kiitos paljon :) Uskon että vuosi tuo aivan ihania seikkailuita ja ihanassa pihakoiramaisessa seurassa :)

   Poista

Kiitos! Tack!