lauantai 11. tammikuuta 2014

Lauantai luento

Tänään oli heti aamusta herätys ja suunta kohti Charlotten pitämään pentuluentoa. Uusia asioita ei nyt sinällään oppinut mutta kertaus on aina hyväksi. Uusia ideoita tosin syntyi ja ajatus mikä lähti liikkeelle. ;) Saa nähdä että johtaako se johonkin joskus sitten. 

Mukavaa oli että samalla luennolla oli kaksi muuta pihakoirapennun, Nasun ja Leevin omistajat. He tosin ovat eri kurssilla kun me mutta mukava oli tavata uusia pihakoiraihmisiä. Ja varmaan tavataan pihistreffeillä :) Ja toinen kuulemma lukee Volken blogia :)
Tänään on pihakoiratreffit, vielä ei päästä niihin mukaan kun puuttuu vielä se rabies rokotus mutta ensi kerralla on jo eläinlääkäriltä lupalappu. ;) Pihistreffit here we come. ;)

Ja tänään on muuten rentoa oleskelua ja pientä kouluttamista. 

Eilen koitettiin olla äidille atk apureita mutta ei saatu homman toimimaan, maanataina uusi yritys sitten. Se oli ihanaa kun Volke tunnisti jo selkeesti että minne mentiin ja ilo oli irti kun päästin hänet vapaaksi. Juoksi iloisesti ympäri ensin 10 kierrosta sitten pari sekunttia hengähti ja 10 kierrosta toiseen suuntaan. :) Ja Volke on kyllä paljon ollut bussien kyydissä, keskimäärin 5kertaa viikossa bussilla ajelee ympäri pk-seutua. 

Mukavaa on että saatiin parin viikon päähän sovittua että mennään Dave the Dogia moikkaamaan. :)

Toissapäivänä treenattiin pikaisesti istumista. 


Ja välillä on hyvä ottaa rennosti niin jaksaa taas. :) 


Mukavaa viikonloppua kaikille. :) 

4 kommenttia:

 1. Ompa ihana blogi ja suloinen Volke ! Mä jään seurailemaan innolla :) En tiiä kuinka paljon kirjotat ruotsiksi tänne tekstejä, mutta tekee mulle tosi hyvää lukea muutakin kun koulun kappaleita.
  Iloista alkanutta vuotta 2014 ! :)
  T. Ansku, Piki ja Bosse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack Ansku, jag skall börja skriva oftare på svenska när du bad om det så nätt. :)
   Hoppas ni också har ett glatt år 2014, vi ses säkert på Open Show :)
   H. Linda och Volke

   Poista

Kiitos! Tack!