sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Aktiivinen viikonloppu

Meillä on Volken kanssa ollut aktiivi viikonloppu, perjantaina mentiin Nooa-leikkisetää leikkityttämään jotta hänellä oli kiva perjantai ilta kun Nooan emäntä oli viettämässä tip-tap juhlia. :)

Meno oli vauhdikasta ja melkoista rallia. :) Pojat paini, juoksivat lelu suussa, painivat, leikkivät, vetivät, mitä kaikkea nyt nuoret poikaset perjantai iltana tykkää tehdä että meno on hyvä -> joivat vesikipon tyhjäksi ja useaan otteeseen sai sitten ulkoilla. 
On se hyvä kun huomaa jo edistystä tapahtuneen tässä 3 viikon aikana mitä Volke on jo ollut mulla. Osaa jo hetken pidätelläkin :) 

Pe-la yönä nukuttiin hyvin kun oli saannut leikkiä hyvin. 

Lauantaina itselläni tapahtui pieni haveri kun menin suihkuun ja saldo siitä kaksi keskimmäistä varvasta oikeasta jalasta murtui. Oma moka, olisi pitänyt jaksaa keskittyä paremmin. Eli varpaat teipattuna ja buranaa naamaan, sillä mennään. :) 

Lauantai iltapäivällä seikkailtiin Volken kanssa Espoon keskuksen kupeeseen missä saatiin ottaa osaa Siirin pihakoira 3v-synttäri juhliin. Mukana oli myös Pulmu 1v, pihakoira ja kotivahtina oli myös Rit 9v, kultainen noutaja. :) 
Meno oli melkoista ja Volke kunnon naistenmies koitti kaikkia pussailla ja paljon ;) Rallia ja vetoleikkejä pihisten kesken. Oli ensimmäiset synttäri juhlat missä Volke sai olla ja oli kyllä todella iloinen että sai niihin osallistua. :) Kiitoksia vielä :)

Tänään sitten käytiin metsälenkillä Volken kanssa ja Volke olisi lähtenyt jonkun jäljen perään ellei olisi ollut kytkettynä. Kyllä pikku metsästäjä hänessä taitaa olla. :)


                                          Volke metsässä nuuhkimassa :) 

Iltapäivällä tänään suunnattiin "Mummon" luo kyläilemään. Ja hän ihasteli Volkea ja sitä että miten paljon hän on 2 viikossa kasvanut. :) Volke mutusteli possunkorvaa ja sitten simahti pehmeälle lampaanvillamatolle. :) 

Nyt on tyytyväinen ja iloinen pihakoira joka nauttii uudesta pedistään. :) Mukava viikonloppu ollut. Kiitos kaikille :)


                                         Volke nauttii olostaan thermo-pedissään :)

Ja tulevia rokotusta varten on matolääkitys aloitettu eilen illalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!