keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Äventyr

Idag vakande vi klockan 05.00 :) och vi var ute två gånger och Volke ville leka mycket på morgonen. Som tur vaknade vi såpass tidigt att vi hann bra leka. :)
Han är nog så söt när han gör sina valpskutt och murrar emellanåt när han leker. :)
Han blev sovande när jag for iväg till jobbet.

När jag kom hem så vakande han just, vet inte om han varit vaken emellan men allt var så som jag på morgonen hade lämnat det. :) Duktigt Volke! :)
Sen gjorde vi en liten promenad och kom in igen och packade med oss lite saker. Volke kände väl på sig att hej, nu händer det något roligt snart. Han skuttade glatt omkring. :)
Sen gick vi ut igen och nu var det lite spännande när Medi-Helis helikopter roterade lågt ovanför oss. Och aningen spännande var det att kliva in i bussen. Tänkte att det är behändigare att byta buss i Kampen istället för längs vägen. Så vår första etapp var dit, Volke somnade nästan genast i min famn i bussen som var fullproppad med människor men som tur fick vi en sittplats. :)

I Kampen gick vi en liten sväng före vi böt buss som förde oss till Esbo och hälsa på "Mommo". :) 
 
                                  Volke matchar färgen på gatustenarna :)

Under andra bussfärden var Volke vaken en stund och kikade ut från fönstret. :) 
 Sen kom det en flicka och sitta brevid oss. Volke tittade på henne och hon tittade på honom. :) I Esbo fanns det många nya dofter och Volke snusade ivrigt omkring. :)
"Mommo" blev överförtjust i Volke, vad kan man annat bli? ;) Det var roligt tyckte Volke att hans två leksaker vad med och han lekte med dom ivrigt. Sen fick han två garn nystan av mamma och å blev det fart på det hela. :) Volke gjorde en jätte vacker spindelväv av garnen på golvet. :) 
Sen var det dags att äta, maten smakade bra. :) Och sen ut en sväng och sen lekte vi mera. :) Sen tog Volke redan en tupplur. När det var färdigt sovet så tackade vi för oss och satt redan reflexmanteln på så att Volke syntes i trafiken och åkte buss igen. Denna gång till svenska dagen party var det bjöds på rulltårta och ben, ni kan gissa vilkendera av oss åt vad? ;) Efter att ha fått leka och insperkera det nya stället och få feng-shuin på plats tog Volke en tupplur. :)
Efter den tackade vi för oss och åkte buss hem. Hela hemresan sov Volke. När vi kom hem så åt han och lekte en stund och nu sover han nöjd och belåten här brevid mig på golvet. :)
Godnatt :)

2 kommenttia:

  1. Hei mähän jopa ymmärrän yli puolet tästä :D Onpas teillä ollut seikkailu :P

    VastaaPoista
  2. Hyvä hyvä, juu oli seikkailu iltapäivä/ilta ja palkaksi siitä sai nukkua paremmin molemmat. :)

    VastaaPoista

Kiitos! Tack!