torstai 7. marraskuuta 2013

Lävistyskone Volke Volkesson

Jos joku tahtoo lävistyksen ilmatteeksi niin Volke Volkesson voi tehdä semmoisen ilmaiseksi. ;) Tosin voi olla että se tulee eri kohtaan kun mitä olet itse suunnitellut.

Aamulla kun oltiin käyty ulkona niin lävistäjä iski naskalit kiinni mun isovarpaaseen niin että kiljasin kivusta, no sehän auttoi toki että toinen heti irrotti ottensa. Ja laastari piti laittaa. Leikittiin ja aamupalat syötiin ja sitten toinen jäikin nukkumaan kun lähdin.

Kun tulin iltapäivällä niin kaikki näytti olevan niin kun oli kun lähtikin. Loistavaa! :)

Ulkoilun jälkeen oli luvassa kynsien leikkuu. Se sujui tosi äänitehosteiden kanssa, no niitä nyt muutenkin. Sen jälkeen Volke sai leikkiä tyhjän muovipullon kanssa. Ja oli niin iloinen veijari. :)
Leikittiin ja käytiin ulkona ja sitten tulikin leikkisetä käymään ja käytiin samalla postissa minne The Big Pete oli laittanut paketin.


Volke auttoi paketin avaamisessa ja sai poseerata sadetakissaan. 


Sitten leikkimistä ja rajojen koettelemista ja sitten syötiinkin jo yhdessä lautaselta. Hienoa! :)

Leikkiminen jatkui ja sitten vielä ruokalevot/nokkaunet. :) Kyllä näistä vielä kavereita tulee, tai tuntuu että on jo tullut. Ja hyvä niin koska olisi yhteisiä näyttelyretkiä tulossa.

Leikkisetä lähti ja käytiin lenkillä ja sen jälkeen kokeiltiin rajoja iskemällä naskalit peukaloni juureen. Ei muuta kun laastaria ja Volkelle ruokaa. Nytten mutustelee jälkkäriksi palasen possun korvaa ja näyttää maistuvan. 

Osaa tämä lävistäjä myös olla super suloinen. :)Olet niin rakas, toivotaan silti että naskalit vaihtuu nopsaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!