lauantai 9. marraskuuta 2013

Seikkaillen Stadissa

Tänään herättiin 5.40, olihan sitä jo nukuttu ihan tarpeeksi jos siinä vaiheessa. :) 
Aamulenkin jälkeen aamutouhut ja leikittiin ja sitten vielä chillattiin. Volke ottikin vielä pikku nokoset ennen kun lähdettiin seikkailemaan. 

Ensin bussilla matkusteltiin, se sujuu kun tanssi ja on jo ihan normi toimintaa. Ei mitään uutta ja kiinnostavaa siinä. Sen jälkeen vaihdettiin kulkuvälinettä metroon, tosin ensin kuljettiin rullaportaita. Rullaportaat sujui hienosti(sylissä). Metro oli vähän kummallinen ja vielä kummallisempaa oli että kun toinen meinasi nukahtaa niin tuli joku kopi, kopi, kopistellen korkokengillään ja siitä Volke ei ihan tykännyt. Oli jännä juttu. No, onneksi pikku kaveri rauhoittui pian taas. 

                                                    Volke metrosssa

Jäätiin metrosta pois ja Volke pääsi stadin hajuja haistelemaan. Kovasti kävi nenä niin kun aina, varsinkin kun on joku uusi paikka. :)
Käytiin moikkaamassa tosi mukavaa Jukkaa SoNice paikassa. ;) Kiitos Jukka kun saatiin tulla moikkaamaan sinua. :)
Ja siellä oli mini ihminen joka moikkaili Volkea tosi nätisti ja Volke häntä. :) Loistavaa!

Takasinpäin tultiin niin että kuljettiin spåralla, se oli ihan ok kulkuväline Volken mielestä. Sai katsoa maisemia.

                                                   Spåran kyydissä
Ja vielä bussiin vaihdettiin ja käveltiin uusia polkuja kotiin. Ruokailun jälkeen toinen simahti heti. Vielä iltapäivällä sitten bussiseikkailua tiedossa. Mutta se sujuu jo kuin vanhalta konkarilta. Rela meno sanoi Volke kun bussin kyytiin tulee. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!