tiistai 26. marraskuuta 2013

Pentu tuli taloon vol.2

Tänään oli kurssin toinen kerta. 

Suunnattiin sinne tällä kertaa vähän eri kautta ja Westendissä cooli pissis tyttö heltyi täysn Volkelle ja kehui että on todella kivan näköinen. Bussiin tuli monta matkustajaa ja käytävän toiselle puolelle tuli pieni seurue Nokialta ja puhuivat Bollywood englantia ja Volke keikutti päätään ja kuunteli korva tarkkana että mitä he oikein puhuu. :) Oli kyll hauskan näköistä. Tosin Volke oli hereillä koko bussimatkan, olisi varmaan pitänyt ottaa pikkuiset nokkaunet.

Kurssilla treenattiin tänään ensin katsekontaktia mikä sujui todella hienosti. Ensin helpolla tavalla ja sitten se tehtiin vähän vaikeammaksi ja edelleen sujui todella hienosti. 

Sitten treenattiin luopumista ja siitä palkistemista. Eli nami käteen ja käsi kiinni alkuun, ja heti kun koira irrotti nenänsä kädestä niin käsi auki ja palkka ja sana siitä palkasta eli meillä varsågod. Pian Volke tämänkin hiffas ja sitten homma vaikeutui niin että käsi oli auki ja meni kiinni jos Volke ilman lupaa koitti namin ottaa. Ja palkka tuli kun hän antoi käden olla. Tämäkin sujui todella hienosti. :)

Sitten vielä piti treenata ruokakupin odottamista istuen. Ja palkka eli ruokakuppi missä nameja heti kun koira malttoi istua sen aikaa paikaallaan kun hitaasti laski ruokakuppia. Tässä vaiheessa Volke oli jo silminnähden väsynyt. Ja rupesi turhautumaan kun ei tajunnut heti että mitä piti tehdä. No, saatiin me kerran onnistumaan. Pitää näitä treenata. 

Mukavaa oli ja tuntui että niin kauan kun Volke malttoi keskittyä niin meillä oikeesti sujui tuo homma kuin tanssi. :) 

Nyt on väsynyt koira joka jo muuten kulkee hissimatkat ylös itse hissiin kävellen :) 

2 kommenttia:

 1. Samalla reippaalla otteella olet ryhtynyt Volken emännäksi kuin aikaisemmin Keposhommiin! Hyvä, hyvä! Meillä Pippu joutuu aina istumaan ennen kuin saa ryhtyä syömään eli pikkutreenejä meilläkin siellä sun täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! :) Onko muita otteita kuin reippaita? :)
   Hyvä Pippu! On meilläkin lyhyitä treenejä arjessa. Tuolla kurssilla huomaa että vaikka on pikku taukoja niin se 50min on aika lailla maximi aika mihin pikkupentu jaksaa keskittyä.

   Poista

Kiitos! Tack!