maanantai 23. joulukuuta 2013

Det konstiga trädet

Idag var det roligt, vi var ute mycket och sen var det dags för den sista tomterundan före julafton.

Vi packade först dom sista julklapparna och Volke tyckte att det var tråkigt, hellre ville han att jag skulle leka med honom än att jag paketerade roliga grejer i paket. 

När det var fixat så var det på med ylletröjan och iväg mot mina barndomslandskap, till Volke nya. Det var först en massa spännande dofter som Volke snusade på på vägen. Sen kom vi till ett helt nytt ställe för Volke. Var det fanns nägra bekanta människor redan och den trevliga mannen med skägget. :)
Oj oj, jag vill och snusa på alla dom spännande dofterna här. 
Volke tyckte det var super roligt och sniffade omkring och kom sen och hälsade på allihopa. Flickorna tyckte att det var mer eller mindre spännande till en början men sen började det redan vara lättare för allihopa. :) Duktigt Lina och Fanny! :D

Efter att ha lekt runt en hel del och Volke undrade igen att vad är nu detta, ett träd inne här också så gick vi ut och gå en sväng och flickorna fick cykla, dagen före julafton. :)

När vi kom tillbaka så var det lyxigt, jag fick sitta ner till en färdigt fixad middag, tusen tack. Under tiden passade Volke på att göra närmare kontakt med det konstiga trädet och tänkte att dethär är säkert stället man kan göra sina behov på och gjorde ett "smått" doftande paket under granen och tyckte att gardinen borde tvättas och "sköljde" den. :)(Sorry än en gång)

Sen började redan Volke vara totalt trött efter en spännande, rolig och lekfull kväll och somnade så gott som direkt i min famn och då viskade som små tomtarna att Volke får paket imorgon av julgubben och att dom själv valt dom. Spännade. :) Vad kan det finnas i paketen. :)

Tusen tack för en trevlig kväll och Volke väntar redan på att få komma och äta leverlåda tillsammans med den skäggiga mannen som är hans nyaste bästa vän. :)

                                 Volkes hundkoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!