maanantai 2. joulukuuta 2013

Maanatai ilta Pasilassa

Tänään kun tulin kotiin niin Volke oli pientä remonttia tehnyt ja nätisti eteisestä poistanut kaksi listan palaa. Saa nähdä että saako loput listat olla rauhassa vai aloittaako hän jotain suurempaa remonttia? :)

Ulkoilun jälkeen ja kun oli Volke ruokaillut niin suunnattiin ensin bussilla, joka on jo niin tuttu kulkuväline Volkelle että menee jo kuin vanha konkari siinä, keskustaan. Vaihdettiin siellä ratikkaan ja siellä olikin jo illan isännät samassa ratikassa. :) 
Volke ilahtui ja sai tutustua jo matkan aikana Mikaan, Jan olikin jo tuttu kaveri. Matka ratikassa taittui nätisti Mikan sylissä. :) 
Ratikka matkan jälkeen niin Volke pääsi aivan uuteen hajumaailmaan ja Pasilan nurkkia haistelmaan. :)

Se jo oli jännää, vielä jännempää oli matkan määränpää. Siellä oli Santeri kissa, joka tosin ei ihan heti lämmennyt Volken todella innokkaiseen innokkuuteen moikata.
Eli Santeri halusi hetken saada asiaa sulatella. Volke otti sillä aikaa ilon irti ja leikki kissanlelujen kanssa josta ehkä raapima/kiipelilypuu oli suosikki. Tosin Volke leikki sen kanssa pikkasen omalla tavallaan. :) Ja oi, Pasilassa Volke sai hanen ja maksan makuista namia. Kyllä maistui kunhan malttoi. :) 

                                 Volke Pasilassa poikien luona :) kuva (c) Jan
Käväsimme nopsaa ulkona Volken kanssa ja Volke teki ensi tuttavuuden citykanin kanssa, jos ei olisi ollut kiinni olisi varmaan vieläkin metsästämässä kania keskuspuistossa. Eli kyllä taitaa Volkessa olla se pikku metsästäjä. :)
Meno jatkui ulkoilun jälkeen aavistuksen rauhallisempana. :) 
Santerikin antoi Volken moikata itseään ja Volke oli iloinen kun pääsi kaveria moikkaamaan. :)
Ensi kerralla ehkä jo moikkaavat vähän enemmän? :)
Kiitos pojat että saatiin tulla moikkamaan teitä ja tullaan mielellään pian uudestaan. :)

Matka kotiin taittui tottuneesti citykoiralta. Lepäillen. :) Nyt on väsynyt ja tyytyväinen pihakoira joka vetelee sikeitä. :)

2 kommenttia:

  1. Jokseenkin sitä virtaa tuntui riittävän! :-) Tääl on si hoitopaikka kun tarttee :-) M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, virtaa tuntuu olevan enemmän kuin Duracell patterissa :) Kiitos, pidetään mielessä :)

      Poista

Kiitos! Tack!