tiistai 3. joulukuuta 2013

Ensimmäinen rokotus ja pentukurssi vol.3

Tänään käytiin ottamassa Volken ensimmäinen rokotus, minua etukäteen vähän jännitti koska Volke oli kotona ihan mahdottomalla tuulella. Onneksi hän rauhoittui kun pääsi uudemman kerran ulkoilemaan ja eläinlääkäriasemalle. 

Siellä Volke sai nousta vaán päälle ja painoa koiralla on jo tasan 4kg. :) Eläinlääkäri ihastui Volkeen ja tutki häntä. Kaikki oli hyvin, eli silmät, korvat, hampaat, imusolmukkeet, napa, kivekset laskeutuneet, sydän. :) Loistavaa! Sitten tuli pieneläinhoitaja ja antoi Volkelle nameja sen aikaa kun Volke sai rokotuksen. Sehän meni nopsaa ja nätisti, tuskin huomasi edes että sai rokotuksen kun oli niin hyviä nameja. :)

Varattiin jo valmiiksi tehoste aika eli se on sitten 2.1 ja siitä pari viikkoa eteenpäin rabies rokotus ja lemmikkipassi :). 

Sitten pääsi Volke hetken lepäämään hetken aikaa. Sen jälkeen suuntasimme bussi@bussi kyydillä pentukurssille. Ensimmäisenä treenattiin kädenkosketusta eli toinen käsi koiran eteen ja kun kosketti sitä kuonolla heti namit ja kehuja, tämä sujui meiltä vaihtelevasti. Suurin häiriö oli että yläkerrassa oli örinäbändin treenit ja Volke kovasti olisi halunnut sinne mennä tutustumaan eri soittimiin. :) 
No musiikki hiljeni ja treeeniin keskittyminen parani, ja vuorossa oli jo eri tilanteisiin tutustuminen. Eli oli ensin oravalelu mitä kouluttaja toi näytille ja heti kun ilmestyi niin nameja ja sitten orava meni piiloon ja palasi pian ja taas nameja ja Volke reagoi jo vähemmän. Sitten orava oli eloisampi ja hieman haasteellisempi. Orava vaihtui leikkikoiraan, bulldoggiin, se ei ollut ollenkaan mielenkiintoinen Volken mielestä vaan hyvin keksittyi siihen että ei pitänyt ottaa kierroksia. :) 
Sitten olikin mielenkiintoista, tai niin minä luulin, pulka. :) Volke ei edes siihen reagoinut millään lailla. Oli hyvin hiffannut mistä oli treenissä kyse. :) Sitten vielä treenattiin pikaisesti luoksetuloa ja se sujui todella hyvin kun tajusin tässä vaiheessa vaihtaa namit leluun. :)

Ja bussilla ja bussilla kotiin ja vielä jaksaa kaveri leikkiä. :) On se ihana. :) Loistavaa Volke! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!