lauantai 7. joulukuuta 2013

Leppoisa lauantai lumella

Tänään olisi ollut aikaa nukkua pitkään, no automaattinen herätyskello herätti tänään(onneksi sentään vasta noin 8 aikaan) sillä että rupes kävelemään mun päällä. Vaatteet päälle ja ulos.

Oi, siinä mietti että onko vielä unessa kun maassa oli valkoista. :) Ei, oli se totta, ensilumet tännekin tullut. Tosin niin ohut kerros vielä että ei edes kaikkialla ole vielä. 
Hetken Volke jähmettyi ja katsoi ihmeissään, sitten nuuhki lunta ja sitten alkoikin vimmattu nuuhkimiskävely. :) Taitaa olla maassa paljon enemmän tuoksuja nytten. Sai toinen sentään tarpeet tehtyä vaikka lumen tutkiminen ja hajut olivat mielenkiintoiset. :) 

Aamupalalle ja minä sain taas kylmää kahvia juoda, taidan kohta olla todella kaunis. ;)
Sen jälkeen vielä chillattiin ja Volke, hurmuri tuli lopulta pussailemaan. :) Voiko päivä mukavemmin alkaa? 
Mentiin taas ulkoilemaan ja ihmettelemään lunta. Sen jälkeen leikittiin. Chillattiin ja taas ulos, ja tajusin että niin voisi toisest ottaa kuvankin. :)

                                              Öljymaalaus Volkesta :)
Otettiin päikkärit ja ollaan leikitty. Ministi tutustuttiin Furminaattooriin, se oli jännä juttu. Sen jälkeen katsottiin Free Willyä ja toinen nukahti. :) 
Lenkkeilty, syöty ja sitten olikin ohjelmassa skeittilautaan tutustuminen. Onneksi oli paljon hyviä nameja, Volkella ;). Alkuun skeittilauta aiheutti suurta kummastusta ja sitä piti kiertää kaukaa. Ja pikku hiljaa hiipien lähemmäs ja lähemmäs ja kyllä, lopulta täällä oli skeittaava pihakoira. ;) Vau! :)

                                 Volke skeittaamassa :)
Ja loppuilta vietetään leikkien ja ulkoillen ja vielä sitten iltapalaa kehiin. :) Leppoisa lauantai lumella jolloin ollaan ladattu pattereitamme. Ja kyllä on tehnyt hyvää. :) Niin ja Volke tänään 3kk. :)

Mukavaa iltaa kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!