tiistai 10. joulukuuta 2013

Pentu kurssi vol.4

Tänään oli jo pentukurssin toka vika kerta. Hassua, muistaa vielä miten seikkailtiin sinne ekalla kerralla ja miten pieni Volke silloin oli. On se jo huimasti kasvanut kuukaudessa. :)

Itse asiaan. 
Tänään me opimme kurssilla, ainakin yritettiin oppia että koira kävelee sun vieressä. Se nyt sujui vähän omalla tavallaan, välillä sujui ja välillä ei. Pitänee treenata tätä näköjään, vaikka ei meillä kyllä mitään ongelmaa mielestäni tässä ole ulkoillessa ollut. 

Sitten treenattiin että otettiin vähän enemmän häiriötä toisilta koirilta eli käveltiin lyhyellä hihnalla ja heti kun toinen kiinnostui toisesta koirasta niin piti mennä koiran eteen ja antaa nami sillä sekunnilla kun huomaa sinut. Volke oli aluksi ihmeissään että miksi en pääse noitten kanssa leikkimään mutta kyllä sitten ainakin osittain hiffas että mistä on kyse. Ainakin otti vähemmän häiriötä toisista koirista. 

Sitten treenattiin että vieraat ihmiset(kouluttaja ja 2 avustajat mitkä olivat mukanat) tulivat moikkaamaan koiraa ja piti palkata kun sujui hyvin ja heti kun koira koittii hyppiä vierasta vasten niin piti ottaa namikäsi pois. Volke oli iloinen siitä että häntä tultiin moikkaamaan. :) Ei mitään ongelmaa. 

Sitten vielä opittiin sana jätä ja sen Volke oppi todella nopeasti, treenattiin vielä sitten luvan saamista ja sekin sujui hienosti. :)

Hauskaa se on kun ohjaaja kertoo minitauoilla että mitä seuraavaksi treenataan ja miten harjoitus tehdään. Volke yleensä istuu ja kuuntelee tai menee makoilee maahan ja kuuntelee, silleen että näkee kouluttajaa. :) Aktiivinen oppimaan. :)

En voi muuta sanoa kun että olen todella ylpeä Volkesta. Todella fiksu pikku kaveri ja oppii kyllä todella hienosti. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Tack!